Sminktetoválás

A mindennapi rohanó világban, amiben élünk mi nők, a sminktetoválás nagyon megkönnyíti az életünket. Nem kenődik el, nem lesz maszatos. Mindig magabiztos meg jelentést ad, akárhol vagyunk, edzőteremben, strandon, fontos megbeszéléseken vagy még sokáig sorolhatnám. Nem kell vesződni azzal, hogy egyforma lesz e amit meg rajzolunk, aztán nap folyamán nehogy bele nyúljunk. Szóval kényelmes, komfortos megjelenést biztosít minden helyzetben!

Szemöldök tetoválás

Az arcod igencsak meghatározó része a szemöldök. Ha szépen karbantartott, akkor keretet és karaktert ad neki. Az ideális szemöldök illeszkedik az arcodhoz, a hajszínedhez egyaránt. A szemöldök tetoválás során minden egyéni szempontot figyelembe veszek, ezáltal alakítom ki a számodra legtökéletesebb formát és színt.

Szemhéj tetoválás

A tusvonal kiemeli a szemedet, a látványos smink elengedhetetlen része. A szemhéj tetoválás során a szemed és stílusod alapján közösen döntünk a formáról, és a sminktetoválást minden alkalommal tervezés és berajzolás előzi meg. A trendet követve már lehetőség van a füstös szem hatású sminktetoválásra is, ami még kényelmesebbé teszi napjaidat.

Száj tetoválás

Keskeny a szád? Nem tudod, milyen szín állna a legjobban? Ha szeretnél tartósan csábos ajkakat, akkor válaszd a sminktetoválást. Az ajkak tetoválása is tervezéssel és berajzolással kezdődik, ilyenkor határozzuk meg együtt a száj leendő formáját és színét egyaránt.

Amit a sminktetoválásról tudni kell

Bizonyára felmerült benned is ez a kérdés, hagy adjam meg erre a választ. Mint minden más a sminktetoválás is rohamos mértékben fejlődik, újabb és újabb trendek és technikák jelennek meg szinte napról-napra. A gépek és a festékek minősége is folyamatosan növekszik. Nem csak a trendek változnak, hanem saját ízlésünk, életkorunk és maga a bőrünk is. Az idő előrehaladtával bőrünk veszít a rugalmasságából és megereszkedik, azáltal az egykoron sminktetovált vonalak máshová kerülhetnek. Így ha meggondolod magad, nem kell egy életen át viselned a szemöldököd, szemed esetleg a szád formáját, színét.

Ahogy a fodrászhoz is jársz ápolni, festeni, vágatni a hajad, a manikűröshöz a körmöddel, úgy a sminktetoválást is időközönként meg kell ismételni. A sminktetoválás nem a „műhatásról” szól, éppen ellenkezőleg, a szépségeddel leginkább harmonizáló természetes sminktetoválást készítem el.

Éppen ezen okból kifolyólag is érdemes és javaslom évente vagy pedig kétévente egy frissítést elvégezni. Főleg a szálas szemöldök tetoválásnál, hiszen ezt az eljárást a szervezet gyorsabban elmossa, mint a satíros sminktetoválási technikát.

Ha sminktetoválást csináltatsz, az nem azt jelenti, hogy utána többet nem lesz gondod a szemöldököddel. Hiába a legszebb formára pigmentált szemöldök, ha nincs rendszeresen karbantartva. Mivel a szőrt nem szedjük ki, (hiszen annak örülünk, ha minél több van) ezért nyilván utána is szedetned, igazíttatnod kell (illetve, ha szőke vagy akkor valószínű, hogy a festést sem úszod meg).

Pénzes Mona
kozmetikus és szemdizájner

Galéria

Szemöldök tetoválás

Szemhéj tetoválás

Száj tetoválás

Szempilla

Kapcsolat

Cím

2230 Gyömrő, Toldi utca 16.

Telefon

+36 30 760 3007

Email

info@penzesmona.hu